Trekkertrek 2019

Inschrijven Trekkertrek Best 2019 bijna van start!

De voorbereidingen zijn van start gegaan voor editie 2019! Vanaf woensdag 10 juli om 18.00 uur gaan de inschrijvingen open. Zie hiervoor het kopje "Inschrijfformulier Trekkertrek 2019" en houd de Facebook-pagina in de gaten.

 

We hopen jullie wederom allemaal te mogen begroeten op de trekkertrek.

 

 

Programma Trekkertrek 15 en 16 september

Zaterdag 15 september

Het sensationele weekend start op zaterdag om 19.30 uur. Bijzondere tractoren en trucks, die veelal opgevoerd zijn, stelen deze avond de show met hun ongekende krachten. Enkele 4x4 jeeps gaan offroad en strijden op de baan voor het erepodium. De ondergaande zon geeft het geheel een extra bijzonder tintje. En als de zon dan eenmaal onder is, kan het feest in de tent losbarsten! Gezien de sfeer van de afgelopen jaren belooft het ook dit jaar weer verdraaid gezellig te worden.

 

Zondag 16 september

In de vroege morgen van zondag 16 september a.s. (± 9.00 uur) staan de tractoren klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Dit jaar bestaat het deelnemersveld uit circa 180 deelnemers in de landbouwklassen, specials en sportklassen.

In de middag (± 15.00 uur) gaat de jeugd aan de slag met een ‘traptractorrace’. Kinderen tot 8 jaar kunnen met hun eigen traptractor meedoen aan de race. Aanmelden voor deze race kan ter plekke. Wel je eigen traptractor meenemen! De hoofdprijs is een te gekke, ultramoderne traptractor. Verder is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.

Nu ook op Facebook!

De laatste nieuwtjes over Trekkertrek Best als eerste lezen? Like ons op Facebook via onderstaande link.

 

Facebook Trekkertrek Best