Trekkertrek 2018

Inschrijving gesloten!

Beste bezoekers en deelnemers van Trekkertrek Best,

 

De inschrijving voor Trekkertrek Best 2018 is vanaf 14-7-2018 (19:05 uur) gesloten, het deelnemersveld zit vol!

Wel is het nog mogelijk om je te plaatsen op de reservelijst (via het inschrijfformulier), mochten er nog deelnemers afhaken.

 

Graag zien we jullie op 15 en 16 september aan het Moleneind in Oirschot.

 

Tot dan!

 

Het bestuur

Inschrijven Trekkertrek Best 2018 bijna van start!

De voorbereidingen zijn van start gegaan voor editie 2018! Vanaf woensdag 11 juli om 18.00 uur gaan de inschrijvingen open. Zie hiervoor het kopje "Inschrijfformulier Trekkertrek 2018" en houd de Facebook-pagina in de gaten.

 

We hopen jullie wederom allemaal te mogen begroeten op de trekkertrek.

 

 

Trekkertrek Best 2018

Ook in 2018 wordt weer een trekkertrek georganiseerd.

Dit jaar vindt Trekkertrek Best plaats op zaterdag 15 en zondag 16 september.

Locatie: Moleneind in Oirschot.

 

Op zaterdagavond vullen we spectaculair in met trucks, specials en verschillende boerensportklassen. Op zondag gaan de tractoren in de landbouwklassen de strijd met elkaar aan. 

Voor kinderen is er ook genoeg te beleven, zo is er een springkussen en een zandbak. En natuurlijk de jaarlijks terugkerende activiteit: de traptractorrace. 

Programma Trekkertrek 15 en 16 september

Zaterdag 15 september

Het sensationele weekend start op zaterdag om 19.30 uur. Bijzondere tractoren en trucks, die veelal opgevoerd zijn, stelen deze avond de show met hun ongekende krachten. Enkele 4x4 jeeps gaan offroad en strijden op de baan voor het erepodium. De ondergaande zon geeft het geheel een extra bijzonder tintje. En als de zon dan eenmaal onder is, kan het feest in de tent losbarsten! Gezien de sfeer van de afgelopen jaren belooft het ook dit jaar weer verdraaid gezellig te worden.

 

Zondag 16 september

In de vroege morgen van zondag 16 september a.s. (± 9.00 uur) staan de tractoren klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Dit jaar bestaat het deelnemersveld uit circa 180 deelnemers in de landbouwklassen, specials en sportklassen.

In de middag (± 15.00 uur) gaat de jeugd aan de slag met een ‘traptractorrace’. Kinderen tot 8 jaar kunnen met hun eigen traptractor meedoen aan de race. Aanmelden voor deze race kan ter plekke. Wel je eigen traptractor meenemen! De hoofdprijs is een te gekke, ultramoderne traptractor. Verder is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.

Nu ook op Facebook!

De laatste nieuwtjes over Trekkertrek Best als eerste lezen? Like ons op Facebook via onderstaande link.

 

Facebook Trekkertrek Best