Inschrijven 2021

Inschrijving editie 2021 opent op nader te bepalen tijdstip

De inschrijving voor Trekkertrek Best 2021 opent op een nader te bepalen tijdstip. De exacte datum wordt later bekend gemaakt. Ook dit jaar dient er direct betaald te worden tijdens het inschrijven.

 

Houd daarom onze Facebook-pagina en de website goed in de gaten.

 

In verband met de mogelijke maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het de vraag in welke vorm het evenement plaats kan vinden. 

Verschillende landbouw- en sportklassen op zondag

In de ochtend op zondag zal gestart worden met de diverse landbouw- klassen. Van klein tot groot, alle type tractoren komen aan bod. Op de twee wedstrijdbanen zullen de sleepwagens Brutus en Blue Fox klaar staan om het de deelnemers zo lastig mogelijk te maken.

 

Daarnaast zijn er ook nog diverse sportklassen die verreden worden.

 

De competitie van de Powerpullers Zuid zal op de zaterdagavond enkele demonstraties verrijden, en op zondag zullen zij de competitiewedstrijd verrijden op de zandbaan!

Demonstraties zaterdagavond en afterparty

Op zaterdagavond zullen er weer diverse spectaculaire demonstraties worden gereden van onder meer de trucks en sporttractoren. Ook de damesklasse zal op de zaterdagavond worden verreden mits voldoende animo. 

 

Rond de klok van 21.00 - 21.30 zal het feest hopelijk weer kunnen losbarsten in de feesttent. Niemander minder dan DJ Difection en de feestband Niks aan de Zeis zullen de nodige muzikale deuntjes door de speakers laten klinken.